Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Introduktion Yin Yoga

15 juni, 2017kl 18:3020:00

150 kr

Introduktion till Yin Yoga med Anna Nykvist!

Varmt välkommen till en lugn och skön introduktion av Yin Yoga på Studio Ting! Yin Yoga är en mycket lugn och vilsam form av yoga som har sitt ursprung i klassisk hatha yoga, kinesisk medicin och mindfulness. Det är en yogaform som passar alla människor och kroppar, men särskilt stela och orörliga personer. Den gör även extra gott för människor som har en stressad och snabb livsstil med mycket prestation (då fokus ligger mer på att vara än att göra).

I Yin Yoga fokuserar vi på yin-delarna i kroppen så som skelett, bindväv (fascia), ligament, leder, inre organ och de så kallade meridianerna. Ställningarna är mycket enkla och utförs alltid liggande eller sittande. Sakta öppnas stela höfter upp, liksom musklerna i mage, lår och ländrygg då vi stannar i positionerna i flera minuter och tillåter oss att bara vara med det som är. Känner. Andas. Vi strävar inte efter att komma in i en perfekt slutposition som ska se ut på ett speciellt sätt utan försöker istället acceptera vår kropp som den är och hur den är. Utan strävan, utan mål. Att inte jämföra oss med andra och att älska oss själva precis som vi är – just nu. Inte som vi önskade att vi skulle vara någon gång i framtiden.

Om detta låter tilltalande – kom! Jag som leder passet heter Anna Nykvist och är bl. a. utbildad hälsoutvecklare, massageterapeut och Kundaliniyogalärare. Jag har även gått kurser i Yin Yoga och Mindfulness och har ett stort intresse för psykologi, hälsa och personlig utveckling. En av mina grundläggande värderingar är människans förmåga att växa och utvecklas under hela livet. Att vi kan så mycket mer än vi tror!

Kostnad: 150 kr
Föranmälan: drama@helenaulinder.se eller nykvist.anna@gmail.com

Detaljer

Datum:
15 juni, 2017
Tid:
18:30 – 20:00
Kostnad:
150 kr

Arrangör

Studio Ting
Telefon:
0704-128110
E-post:
drama@helenaulinder.se
Visa Arrangör-webbplats

Plats

Studio Ting
Ringserödsvägen 2
Varekil, Sverige
+ Google Map
Telefon:
0704-128110