Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Kundaliniyoga för att öppna hjärtat med Anna Nykvist

10 januari, 2017kl 19:0020:30

o%cc%88ppna-hja%cc%88rtat-eventDenna gången ska vi göra ett kundaliniyogapass för att öppna hjärtat. Vi lever idag i en tid med snabba och ständiga förändringar, höga krav, oro för framtiden och ett otroligt stort informationsflöde. Allt detta skapar rädsla och stress och det är lätt hänt att vi stänger oss och går in i försvar istället för att öppna upp för oss själva och andra människor. Det som motverkar rädsla är kärlek och detta yogapass sägs hjälpa oss att skapa mera öppna och kärleksfulla känslor. Det öppnar hjärtat, ökar medkänslan och hjälper oss att släppa känslomässiga försvar. Genom att öppna våra hjärtan kan vi hjälpa och stötta både oss själva och varandra till att våga känna det vi känner och vara fullt närvarande i nuet. Men lyssna in och känn efter själv, bara du vet vad som fungerar för dig. Bara för att någon annan säger att det är på ett visst sätt betyder inte det att det automatiskt måste vara så för dig. Så lyssna in dig själv och ha tillit till att det du känner är din sanning! Du är hel och komplett precis som du är.

Kundaliniyoga är en dynamisk form av yoga där man använder sig av olika kroppsställningar, andningsövningar, mantran, meditationer och avslappning. Vikten ligger mer på att bemästra sinnet än kroppen. Många människor associerar yoga med lite konstiga och svåra kroppsställningar, men yoga handlar inte om hur vig eller smidig du är. Det är snarare ett verktyg för att hantera vardagen, att få mera energi, landa i din kropp, och vara närvarande i nuet. Så om du når dina tår eller inte spelar ingen som helst roll! Bara kom som du är och ta med dig ett öppet sinne. Ingen tidigare erfarenhet krävs.

Jag som leder passet heter Anna Nykvist och är bl. a. utbildad hälsoutvecklare, massageterapeut och kundaliniyogalärare. Jag har även gått kurser i mindfulness och har ett stort intresse för psykologi, hälsa och personlig utveckling. En av mina grundläggande värderingar är människans förmåga att växa och utvecklas under hela livet.

Kostnad: 150 kr
Föranmälan drama@helenaulinder.se eller nykvist.anna@gmail.com

Om ni har några frågor eller funderingar är ni varmt välkomna att kontakta mig på mail eller Örjan Palmgren (tel 070-6974496) som har hand om det praktiska då Helena är bortrest.

Hoppas vi ses på mattan!
Namaste ♥

Detaljer

Datum:
10 januari, 2017
Tid:
19:00 – 20:30

Arrangör

Studio Ting
Telefon:
0704-128110
E-post:
drama@helenaulinder.se
Visa Arrangör-webbplats

Plats

Studio Ting
Ringserödsvägen 2
Varekil, Sverige
+ Google Map
Telefon:
0704-128110