Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Stämning på Tinget! Konsert, allsång, mat & dryck.

3 december, 2016kl 18:0021:00

120 kr

Kom med och skapa Stämning på Tinget!

cover

Konsert med Maria Hagberg på Studio Ting, mat och dryck på Wallgrens café, allsång med Örjan Palmgren och Uno Wallander. Entré 120 kr

I priset ingår: Konsert med Maria Hagberg. Wallgrens cafés goda julsmörgås, kaffe & kaka samt allsång med Örjan Palmgren och Uno Wallander.

Föranmälan/stämningsansökan: drama@helenaulinder.se. tel: 0704-128110 eller wallgrenscafe@gmail.com

Varmt välkommen till en härlig kväll med livemusik på Studio Ting god mat och dryck på Wallgrens café och allsång och andra överraskningar i G:a Tingshuset i Varekil på Orust!

Vi startar kvällen med mingel och bubbel för att sen njuta av en konsert med Maria Hagberg på Studio Ting. Därefter går vi över till Wallgrens Café och äter och dricker gott samt lyssnar och sjunger med på allsång med Örjan Palmgren på dragspel och Uno Wallander på bas.

Maria som också leder en röstyogaworkshop på Studio Ting kl 13.00-14.30 är sångerska och låtskrivare och släppte i maj sitt album ”Jag vill bara vara”. Under kvällen håller Maria en konsert med musik från sitt senaste album. Låtarna är skrivna under hennes personliga resa att hitta sig själv mitt i samhällets krav, normer och prestationstänkande. Hon blev själv sjukskriven för tre år sedan från sitt jobb som musiklärare och vill med sin skiva inspirera andra att stanna upp och lyssna på kroppen, känslorna och sin egen röst. Många upplever hennes musik som djupt helande.

Varmt välkommen!

Detaljer

Datum:
3 december, 2016
Tid:
18:00 – 21:00
Kostnad:
120 kr
Evenemang Kategori:

Arrangör

Studio Ting
Telefon:
0704-128110
E-post:
drama@helenaulinder.se
Visa Arrangör-webbplats

Plats

Studio Ting
Ringserödsvägen 2
Varekil, Sverige
+ Google Map
Telefon:
0704-128110