Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

”Stämning på Tinget” Röstyoga workshop

3 december, 2016kl 13:0014:30

150 kr

Röstyoga workshop – Låt din röst komma till uttryck med Maria Hagberg

Längtar du efter att göra din röst hörd? Finns det en längtan inom dig att följa ditt hjärtas röst?

Som barn uttrycker vi våra känslor och behov naturligt, vi följer flödet och glädjen i nuet. Med åren anpassar vi oss och lär oss hur vi ska vara för att få uppskattning och kärlek. Många lär sig att hålla tillbaka till sin röst för att passa in och inte ta för mycket plats.

På denna workshop får du prova på röstyoga och göra befriande övningar med din röst för att öppna upp flödet i dina chakran. Vi tonar med rösten på olika ljud för olika chakran och gör mantran för olika syften. Du får också lära dig lite om chakrapsykolologi för att förstå var dina känslor fastnar i kroppen när du inte uttrycker dem.

Maria Hagberg som håller i workshopen driver sedan två år tillbaka sitt företag Singing Being. Hennes passion är att inspirera människor att våga vara sig själva och följa sin röst och sitt hjärta. Hon är verksam i Göteborg där hon arbetar som röstcoach och röstyogainstruktör. Maria utbildade sig till röstyogainstruktör för Ulrica Gulz på Shanti Yoga i Västerås. Maria är också sångerska och låtskrivare och släppte i maj sitt album ”Jag vill bara vara”. Under kvällen håller Maria även en konsert med musik från sitt senaste album. Låtarna är skrivna under hennes personliga resa att hitta sig själv mitt i samhällets krav, normer och prestationstänkande. Hon blev själv sjukskriven för tre år sedan från sitt jobb som musiklärare och vill med sin skiva inspirera andra att stanna upp och lyssna på kroppen, känslorna och sin egen röst. Många upplever hennes musik som djupt helande.

cover

Föranmälan: drama@helenaulinder.se, tel 0704-128110

Varmt välkommen!

Detaljer

Datum:
3 december, 2016
Tid:
13:00 – 14:30
Kostnad:
150 kr
Evenemang Kategori:

Arrangör

Studio Ting
Telefon:
0704-128110
E-post:
drama@helenaulinder.se
Visa Arrangör-webbplats

Plats

Studio Ting
Ringserödsvägen 2
Varekil, Sverige
+ Google Map
Telefon:
0704-128110